Vládce Tokia 8/10 (19.10.2019)

30.10.2019 19:11

Na Tokio padla hrůza. Lidé zmateně pobíhají. Městem se ozývá strašný řev těch nejhorších stvůr, jaké jen mohou vylézt z hlubin země, vesmíru nebo z filmu. Městu však může vládnout jen jedna příšera - ty ostatní musí zemřít, nebo s hanbou prchnout. Jen jeden se může stát králem Tokia.

Sobotní podzimní dopoledne s usměvavým sluníčkem, 19. října, 9.30. Klubovnu SI ve Varnsdorfu obsazují gigasaurus, roboop, mechadrak, emzák, astrotučňák a kyber kotě, aby se mezi s sebou utkali v souboji o nadvládu hlavního města Japonska. Je tak zahájen další z turnajů Severské ligy deskových her pořádané deskoherními fanoušky Schrödingerova herního klubu Varnsdorf – tentokráte v originální, humorné, oddechové hře Vládce Tokia.

Ve vzrušující interaktivní deskovce s propracovanou grafikou se rozhodně nudit nebudete. Stáváte se jednou z příšer, co bojují o nadvládu nad metropolí. Házíte kostkami a sbíráte symboly úderů, energie a léčení. S jejich využitím se pak snažíte zničit město získáním dvaceti destrukčních bodů nebo být jediným přeživším mezi příšerami. Při této hře se budete cítit jako hrdina z monsterfilmu!

Každý účastník turnaje měl možnost předvést své síly celkem v osmi kolech zhruba po čtyřiceti minutách. Nejzuřivějším monstrem se po čtyřhodinovém hraní stává Martin Hoško. Na druhém a třetím místě se umístili Bartoloměj Votava a Tomáš Rosa.

Celou akci provázela pohodová a přátelská atmosféra. Schrödingerův herní klub děkuje firmě REXhry za zapůjčení herních setů.

Závěrem zve Schrödingerův herní klub nejen všechny nadšence a milovníky deskových a karetních her, ale i nováčky na další turnaj Severské ligy deskových her ve hře Sabotér – Ztracené doly, který se uskuteční v sobotu 2. listopadu. PŘIJĎTE SI ZAHRÁT!


Stránky otevřeny 1. ledna 2010.