Majesty: Má koruna, mé království 1/10 (27.1.2019)

28.01.2019 11:57

    Deskoherní fanoušci Schrödingerova herního klubu Varnsdorf odstartovali v neděli 27. ledna dopoledne druhý ročník Severské ligy deskových her a to turnajem ve hře Majesty: Má koruna, mé království.

    V krásně zpracované hře s nenáročnými pravidly vstupujete do rolí ctižádostivých králů a královen. Snažíte se na své panství nalákat co nejvíce významných osobností, aby pomohly zajistit vaší zemi bohatství a úspěch. Je však třeba být neustále ve střehu a nezapomínat na vlastní armádu, jelikož sousední vládci podnikají často vojenské výpady.

    Každý účastník turnaje měl možnost předvést své síly celkem v pěti zhruba půl hodinových kolech. Nejlepším hráčem se stává Sofie Grausgruberová, která nenašla ani jediného přemožitele. Na druhém a třetím místě se umístili Martin Hoško a Tomáš Rosa.

    Celou akci provázela pohodová a přátelská atmosféra. Schrödingerův herní klub děkuje ZÁJA Centru za poskytnuté prostory a firmě Mindok za zapůjčení herních setů a odměny pro výherce v podobě krásných deskových her.

    Závěrem zve Schrödingerův herní klub nejen všechny nadšence a milovníky deskových a karetních her, ale i nováčky na neděli 24. února na turnaj v legendární hře Carcassonne. PŘIJĎTE SI ZAHRÁT!


Stránky otevřeny 1. ledna 2010.