Machi Koro 10/10 (16.12.2018)

20.12.2018 15:54

    Severská liga deskových her pořádaná deskoherními fanoušky Schrödingerova herního klubu Varnsdorf si na nedělní mrazivé dopoledne 16. prosince přichystala závěrečný desátý turnaj – tentokráte ve hře Machi Koro.

    V pravidlově jednoduché, svižné, chytlavé, budovatelské hře jste se právě stali starostou města. Vaším úkolem je zajistit jeho co největší rozvoj. Z řad občanů se objevuje hromada různých požadavků: chtějí práci, zábavný park, továrnu na sýr, kavárnu, stadion a dokonce zaznívají hlasy po rozhlasové věži. Odvážné požadavky, vezmeme-li v úvahu, že se město v současné době skládá z obilného pole, pekárny a jedné hrací kostky.

    Každý účastník turnaje měl možnost předvést své síly celkem v šesti zhruba dvaceti minutových kolech. Nejlepším hráčem se stává Martin Hoško, na druhém a třetím místě se umístili Tomáš Rosa a Ema Rosová.

    Na samém závěru turnaje Schrödingerův herní klub vyhlásil a odměnil pět nejlepších hráčů za uplynulý ročník Severské ligy deskových her 2018. Vítězná pětice ve složení Martin Hoško (76), Ema Rosová (72), Tomáš Rosa (57), Veronika Říhová (44) a Nikola Kolková (39) si domů odnesla novou hru.

    Celou akci provázela pohodová a přátelská atmosféra. Schrödingerův herní klub děkuje ZÁJA Centru za poskytnuté prostory, občerstvení a skvělý servis zcela zdarma a firmě Mindok za zapůjčení herních setů a odměny pro výherce v podobě krásných deskových her.

    Závěrem zve Schrödingerův herní klub nejen všechny nadšence a milovníky deskových a karetních her, ale i nováčky na neděli 27. ledna na první turnaj Severské ligy deskových her 2019. PŘIJĎTE SI ZAHRÁT!


Stránky otevřeny 1. ledna 2010.